Η Κλέλια Ρένεση ξεκίνησε διακοπές.

2411 KLELIA RENESI ZETA DOYKA ANASTASIA TSIVGOYLI 20122021

Τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σταμάτησαν για λίγο καιρό και οι συντελεστές άρχισαν τις διακοπές τους. Η ηθοποιός κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο και πόσταρε βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram.

renesi

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου. Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετρά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος κ αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα,.. αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλος μου ήταν είναι κ θα είναι πάντα η φύση.

5498 RENESI KALATZIS SOTIROPOYLOY 29092015

Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω , δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω! Μαθαίνω εμένα κ μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου. Μαθαίνω να μην ΑΝΤΙΔΡΩ σαν αντανάκλαση, αλλά να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ, να πηγαίνω πάνω απ’ το κύμα. Κάτω απ’ το δέντρο μου κ φέτος αδέλφια, ένα μου μένει να πω.

klelia renesi 295306903 1814416232232076 4458798473557836261 nΕίμαστε όλοι παιδιά του ήλιου, με ακλόνητο δικαίωμα στη χαρά των αισθήσεων, στη χαρά της καρδιάς, στη σπηλιά του ονείρου.. εκεί που να είσαι απλά εσύ χωρίς κάτοπτρα είναι το αναμενόμενο κ οτιδήποτε παραπάνω η φύση στο ξερνάει στα μούτρα. ξεγυμνωθείτε απ’ τα περιττά , κρατήστε το ύφασμα που κάνει την καρδιά να μελώνει, βρείτε τη δροσιά της γλύκας κ ησυχάστε. Φτου ελευθερία για όλους που λέει κ ο φίλος μου ο Χαινη», έγραψε σε ποστ της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr