Αυξημένος Επίπεδος Εμπλοκής στην Υπόθεση της Φωτιάς στη Λαμία με Στοιχεία Εμπρησμού

Αυξημένος Επίπεδος Εμπλοκής στην Υπόθεση της Φωτιάς στη Λαμία με Στοιχεία Εμπρησμού

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μονάδα παρασκευής τροφίμων στη Λαμία τον περασμένο Μάιο. Όπως αναφέρει το Live News, οι αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», υποδεικνύουν πως έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές φάκελος με πορίσματα πραγματογνωμόνων, όπου αναφέρεται ο εμπρησμός ως αιτία της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση ότι τα σχολικά γεύματα που παρείχε η συγκεκριμένη βιομηχανία προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση παιδιών. Σύμφωνα με το πόρισμα, η φωτιά προήλθε από δόλιο βραχυκύκλωμα στη μπαταρία αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, υποδηλώνοντας ότι ενδέχεται να πρόκειται για εμπρησμό.

Κατά την αρχική έρευνα της Πυροσβεστικής, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο είχε παρκαριστεί κοντά στο εργοστάσιο και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής φαίνεται να ανησυχούν καθώς το φορτηγό ήταν σχεδόν κολλητά στο κτίριο, γεγονός που ενισχύει την υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω από την πυρκαγιά.

Πηγή: tovima.gr