Απαράδεκτος Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο και οι Συνέπειές του

Απαράδεκτος Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο και οι Συνέπειές του

Μία 14χρονη κοπέλα από τη Λέσβο κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού πριν από 1,5 μήνα από δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η υπόθεση έχει ήδη φτάσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες φέρονται να γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και την πείθουν να τους ακολουθήσει με σκοπό μια βόλτα. Ωστόσο, την παρέσυραν σε μια αποθήκη, όπου τη βίασαν και κατέγραψαν τις πράξεις τους, ανεβάζοντας στη συνέχεια το βίντεο στα social media.

Αρχικά, η 14χρονη δεν αποκάλυψε το περιστατικό στους γονείς της. Τα πράγματα επιδεινώθηκαν όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να την εκβιάζουν με το βίντεο, γεγονός που την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Μετά την απόπειρα αυτή, νοσηλεύτηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο, όπου αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Με εντολή του εισαγγελέα, το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να προσδιοριστεί αν υπήρξε κακοποίηση και σε ποιο βαθμό. Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, η οποία συνεχίζει την έρευνα. Ο Εισαγγελέας αναμένεται να αξιολογήσει το προανακριτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: tovima.gr