Αποχαιρετισμός στον Λευτέρη Παπαμιχαήλ: Ένας ταλαντούχος ηθοποιός μας άφησε νωρίς

Αποχαιρετισμός στον Λευτέρη Παπαμιχαήλ: Ένας ταλαντούχος ηθοποιός μας άφησε νωρίς

Ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο συνάδελφός του Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τον πόνο του: «Έλα ρε Λευτέρη! 🕯️ #rip».

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του συγκινήθηκαν από την απώλεια. Ανάμεσα στους οποίους και η Ευτυχία Μελή, η οποία στην ανάρτησή της αναφέρει: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι!». Στη συνέχεια, συνεχίζει με τρυφερές αναμνήσεις: «Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός. Καλό παράδεισο!».

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ είχε συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, αφήνοντας πίσω του ένα αξέχαστο καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Η απώλειά του αναδεικνύει την επίδραση που είχε στους γύρω του, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως άνθρωπος.

Πηγή: tovima.gr