Διπλή Ταυτότητα και Φρίκη στο Βόλο: Ο 31χρονος Δολοφόνος Ζώων και η Άλλη Όψη του Προφίλ του

Διπλή Ταυτότητα και Φρίκη στο Βόλο: Ο 31χρονος Δολοφόνος Ζώων και η Άλλη Όψη του Προφίλ του

Ο 31χρονος που συνελήφθη στο Βόλο για τη δολοφονία ζώων παρουσιάζει ένα μισό τριπλό προφίλ που προκαλεί σοκ στους γύρω του. Ενώ φαινόταν ήρεμος και φιλόζωος στους φίλους του, ζούσε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Στους γνωστούς του εμφάνιζε τον εαυτό του ως φιλόζωο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί με ζώα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ δικά του κατοικίδια. Όπως αποκαλύπτει φίλη του, οι εικόνες αυτές δεν αφορούν το δικό του σκύλο, αλλά το σκυλί της, το οποίο εκείνος φρόντιζε όταν η φίλη του έλειπε.

Η απολογία του δράστη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για δύο ξεχωριστές υποθέσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει πλημμελήματα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες και ένα μαχαίρι βρέθηκε στο σπίτι του. Η δεύτερη υπόθεση αφορά κακούργημα και σχετίζεται με τη θανάτωση ζώων.

Η προσωπική του ζωή έχει γεμίσει με προβλήματα, όπως επιβεβαίωσε συγγενής του. Ο νεαρός είχε απομακρυνθεί από τους γονείς του και αντιμετώπιζε εθισμό στα ναρκωτικά. Ωστόσο, η κοινωνική του συμπεριφορά δεν αποκάλυπτε την αλήθεια, καθώς το πρωί φαινόταν ένας απλός σερβιτόρος, ενώ τις νυχτερινές ώρες προχωρούσε σε απεχθείς πράξεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 31χρονος είναι γνωστός στις Αρχές. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών, στην οποία δήλωσε εξαρτημένος και απαλλάχθηκε. Επιπλέον, είχε κατηγορηθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μάλιστα, οι γονείς του είχαν ζητήσει δύο φορές την εκούσια νοσηλεία του, με τον ίδιο να δηλώνει ψυχικά ασθενής. Το γεγονός ότι έχει νοσηλευτεί ανησυχεί περαιτέρω τους κοντινούς του ανθρώπους, οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν τη βίαιη πλευρά του χαρακτήρα του.

Πηγή: tovima.gr