Δραματική εξέλιξη στην Κυψέλη με προφυλάκιση δύο αδελφών για την δολοφονία του ξαδέρφου τους

Δραματική εξέλιξη στην Κυψέλη με προφυλάκιση δύο αδελφών για την δολοφονία του ξαδέρφου τους

Προφυλακισμένα είναι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός 28χρονου στην Κυψέλη. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου παραδέχτηκαν την πράξη τους, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους. Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 και 17 ετών, υποστηρίζουν ότι προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια λόγω της κακοποίησης που είχαν υποστεί από το θύμα στο παρελθόν.

Από την αρχή, τα δύο αδέλφια αναφέρουν ότι ο 28χρονος τους κακοποιούσε σεξουαλικά, αρχής γενομένης από την τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών. Ο 17χρονος παραδέχεται ότι είχε σκοτώσει τον συγγενή τους, ενώ ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν συνεργός στη δολοφονία. «Όταν ήμασταν μικροί και μέναμε στην Αλβανία, ο ξάδελφός μου μας παρενοχλούσε σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μας. Από τότε δεν τον είχα ξαναδεί, αλλά περιστασιακά μου έστελνε μηνύματα στο Instagram. Το βράδυ της Δευτέρας μας ζήτησε να βρεθούμε όλοι μαζί στην Κυψέλη. Εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια. Είμαι σίγουρος ότι κρατούσα το μαχαίρι και του επιτέθηκα», δήλωσε ο 17χρονος.

Οι παραδοχές τους έγιναν αντικείμενο συζητήσεων, ενώ οι αυτοπτές μάρτυρες και οι δηλώσεις τους κρατούν το θέμα στη δημοσιότητα. Ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος τους, αναφέρεται σε μια οικογενειακή τραγωδία. Οι δράστες ισχυρίζονται ότι η απόφασή τους να βλάψουν το θύμα προήλθε από τον φόβο και την ανάγκη να αμυνθούν απέναντι σε μια επικείμενη απειλή.

Πηγή: tovima.gr