Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών και παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας

Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών και παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών πραγματοποίησαν έφοδο σε οικία στο κέντρο της Αθήνας, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια και διακινούνταν ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη ένας 50χρονος αλλοδαπός, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και απείθεια.

Επιπλέον, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 38, 40, 44 και 51 ετών, συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τυχερών παιγνίων. Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία που επιβεβαίωναν τη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και τα παράνομα παιχνίδια που διεξάγονταν.

Στο εσωτερικό της κατοικίας βρέθηκαν ένα τραπέζι καλυμμένο με τσόχα, κάρτες τράπουλας και χρηματικά ποσά που χρησιμοποιούνταν για τυχερά παιχνίδια. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 247,5 γραμμάρια ηρωίνης, 0,87 γραμμάρια κοκαΐνης, 26,4 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καταγραφικό μηχάνημα με δύο κάμερες, το χρηματικό ποσό των 790 ευρώ και 8 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πηγή: tovima.gr