Η δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη για την αθωότητά του και την κατάσταση στο θέατρο

Η δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη για την αθωότητά του και την κατάσταση στο θέατρο

«Η αθωότητά μου με κρατάει ζωντανό και δυνατό». Αυτή είναι μία από τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12 χρόνια φυλάκισης για δύο βιασμούς 17χρονων. Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης παραμένει ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο στις 21/3/2025.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης εξέφρασε την απογοητευσή του σχετικά με την αναβολή του Εφετείου και τόνισε την επιθυμία του να τελειώσει αυτή η κατάσταση. «Δυστυχώς αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Εφετείου. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο για μένα» ανέφερε.

Ο ίδιος αναγνώρισε την υποστήριξη που έχει από πολλούς ανθρώπους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτό. «Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη αυτή την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου» πρόσθεσε. Επιπλέον, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο χώρο του θεάτρου. «Στη διάρκεια όλης αυτής της κατάστασης, πιέζομαι να σιωπήσω. Με λυπεί ότι ο χώρος του θεάτρου έχει φτάσει σε αυτό το σημείο» σημείωσε, επισημαίνοντας τις αντιφάσεις στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων του θεάτρου. «Οι μισοί άνθρωποι του θεάτρου με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα» ανέφερε, προσθέτοντας ότι αυτή η κατάσταση τον πληγώνει πολύ.

«Ελπίζω τα media και τα Μέσα να συνεχίσετε να σέβεστε ότι η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα» κατέληξε στην παρέμβασή του.

Πηγή: tovima.gr