Η Μαρινέλλα Σημαντική Συγκίνηση και Ελπίδα για την Υγεία της

Η Μαρινέλλα Σημαντική Συγκίνηση και Ελπίδα για την Υγεία της

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τη στιγμή που η Μαρινέλλα σοκάρισε το κοινό του Ηρωδείου, καταρρέοντας κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Υπάρχουν πρόσφατες πληροφορίες ότι η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και ότι δέχεται επισκέψεις μόνο από την κόρη της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην κατάσταση της ερμηνεύτριας στην εκπομπή «Buongiorno», τονίζοντας ότι αν και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, δεν έχει εμφανιστεί καμία επιπλοκή. «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά δεν γίνονται καλύτερα από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι γιατροί θα εξετάσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου και ανάλογα θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε αλλαγές στη θεραπεία ή θα συνεχίσουν όπως είναι», σημείωσε.

Η Μαρινέλλα δεν είναι σε καταστολή και έχει επαφή με το περιβάλλον. «Όσες λιγότερες πληροφορίες γνωρίζει ο ασθενής, τόσο το καλύτερο», είπε η Παγώνη, προσθέτοντας ότι η ψυχολογική κατάσταση των ασθενών είναι πολύ σημαντική. Αν και η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει καταλάβει ότι έχει συμβεί κάτι σοβαρό, δεν πρέπει να της δίνονται πολλές λεπτομέρειες.

Πηγή: tovima.gr