Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τον 16ο Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τον 16ο Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω του 16ου Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου «Greece Race for the Cure 2024», για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, από την οδό Σουρή έως τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, ξεκινώντας από τις 22:00 του Σαββάτου 28-9-2024. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει επί της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, για όλα τα ρεύματα, από τις 06:45 έως τις 13:00 της Κυριακής 29-9-2024.

Συγκεκριμένα, κατά την Κυριακή 29-9-2024, η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 06:45 έως τις 13:00 στις εξής περιοχές: στη Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα προς Πλ. Συντάγματος· Λεωφ. Βασ. Όλγας σε όλο το μήκος της και στις καθέτους· καθώς και στην Αθ. Διάκου στο ρεύμα προς τη Λεωφ. Συγγρού.

Επιπλέον, από τις 08:30 έως τις 13:00, η κυκλοφορία θα διακοπεί στη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και οδού Ζαχάρωφ και στα δύο ρεύματα, και στις καθέτους της. Στη Λεωφ. Βασ. Κων/νου, θα υπάρχει διακοπή σε όλο το μήκος της και στις καθέτους, καθώς και σε συγκεκριμένα τμήματα άλλων οδών όπως οι Ηρ. Αττικού, Βασ. Γεωργίου Β’ και Μελεάγρου.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τη σήμανση και τις οδηγίες των τροχονόμων κατά την διέλευσή τους από τα σημεία που θα επηρεαστούν από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει απαγόρευση κάθετης διέλευσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πλην συγκεκριμένων ελεγχόμενων κόμβων όπως οι Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης και Λεωφ. Βασ. Κων/νου – Βασ. Γεωργίου Β’.

Πηγή: tovima.gr