Μαρινέλλα Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Μετά από Εγκεφαλικό Επεισόδιο στην Συναυλία της στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ Μετά από Εγκεφαλικό Επεισόδιο στην Συναυλία της στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα συνεχίζει τη νοσηλεία της στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε στο MEGA ότι «δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στη μονάδα. Είναι μια σταθερή κατάσταση, αλλά όπως έχουμε πει, πρόκειται για σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία, και δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες».

Η κα Παγώνη τόνισε ότι η απορρόφηση ενός αιματώματος απαιτεί χρόνο, ιδιαιτέρως για ασθενείς που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. «Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος παραμονής στη μονάδα. Από ό,τι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει, αλλά απαιτείται μια μεγάλη χρονική περίοδος».

Σημείωσε μάλιστα ότι «είναι θετικό ότι δεν έχει παρουσιαστεί κάποια σοβαρή επιπλοκή». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές επιπλοκές που δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν. «Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, χρειάζεται απλώς χρόνος».

Πηγή: tovima.gr