Οικογενειακή Τραγωδία: Καταγγελία Ασελγούς Πράξεων από Πατέρα σε Δύο Ανήλικες Κόρες

Οικογενειακή Τραγωδία: Καταγγελία Ασελγούς Πράξεων από Πατέρα σε Δύο Ανήλικες Κόρες

Σύμφωνα με την καταγγελία μιας μητέρας, ο σύζυγός της φέρεται να έχει ασελγήσει στις δύο ανήλικες κόρες τους, με τις φρικτές λεπτομέρειες να αποκαλύπτει η μεγαλύτερη κόρη στη μητέρα της. Τα περιστατικά φέρεται να συνέβαιναν από τη Γ’ δημοτικού και συνεχίστηκαν μέχρι πρόσφατα, με τη μικρότερη κόρη, που είναι τώρα 13 ετών, να έχει υποστεί παρόμοιες επιθέσεις. Η δικηγόρος Μαρία Καρλή δήλωσε ότι τα παιδιά έχουν υποστεί σοβαρή ψυχική και σωματική κακοποίηση.

Η μητέρα περιγράφει πως δεν είχε υποψιαστεί τίποτε μέχρι που η 15χρονη κόρη της αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια. Στο σπίτι, οι κόρες ήρθαν ταραγμένες και η μεγαλύτερη δήλωσε πως ο πατέρας τους την είχε ασελγήσει, αποκαλύπτοντας ότι αυτό συνέβαινε και στη μικρότερη αδελφή της. Η μητέρα αναφέρει ότι ο πατέρας της οικογένειας ‘έδωσε’ αυτήν τη δικαιολογία και την παραπλάνησε, ισχυριζόμενος ότι απλώς έδωσε ένα φιλί στην κόρη του.

Αφού η μητέρα ενημερώθηκε, αντιμετώπισε τον πατέρα και του ζήτησε να παραδεχτεί αν είναι αλήθεια όσα δήλωσαν τα παιδιά της. Αυτός φαίνεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να προσπαθούσε να minimizεί την κατάσταση, πείθοντας τον εαυτό του ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Παρ’ όλα αυτά, οι αρχές ανέλαβαν δράση, καθώς η δικηγόρος υπερτόνισε την ανάγκη άμεσων νομικών διαδικασιών.

Η οικογένεια κατοικούσε σε μεγάλο νησί, με τον πατέρα να διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και να εργάζεται σε τοπικό σουπερμάρκετ, ενώ οι ασελγείς πράξεις πραγματοποιούνταν και σε έναν στάβλο όταν η μητέρα έλειπε. Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, χαρακτήρισε τον πατέρα παιδεραστή και επεσήμανε τη σημασία των άμεσων νομικών ενεργειών.

Η μητέρα, πλέον, ζητά δικαιοσύνη για τις κόρες της και τονίζει την ανάγκη τιμωρίας του δράστη, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά και για την ψυχική υγεία των παιδιών.

Πηγή: tovima.gr