Σοκ από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης στην Αλεξανδρούπολη αναλέγεται με ανήλικο θύμα. Ένα παιδί μόλις πέντε ετών, μαθητής νηπιαγωγείου, φέρεται να κακοποιήθηκε από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Το τραυματισμένο παιδί παραπονέθηκε για έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Εκεί, οι γιατροί και ο ιατροδικαστής διαπίστωσαν ίχνη που ενδέχεται να υποδηλώνουν σεξουαλική κακοποίηση.

Ο πατέρας του παιδιού μοιράστηκε την εμπειρία του, λέγοντας: «Αρκετές ώρες μετά το σχολείο, το παιδί έμοιαζε άρρωστο, και μας είπε ότι είχε πόνους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Όταν ρώτησα, μου εξήγησε ότι δύο παιδιά τον χτύπησαν και τον κακοποίησαν μέσα στην τάξη».

Σύμφωνα με την αφήγηση του, ένα από τα παιδιά παραδέχθηκε ότι συμμετείχε στην κακοποίηση. «Από ό,τι μου είπε το παιδί, η δασκάλα παρόλο που το είδε με κατεβασμένα παντελόνια, δεν αντέδρασε», τόνισε ο πατέρας.

Ως αποτέλεσμα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο νηπιαγωγών και των γονιών των ανηλίκων δραστών, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: tovima.gr