Σύλληψη Αλλοδαπών Σε Σχέδιο Διακίνησης Ναρκωτικών Χωρίς Εποπτεία Έξω Από Δημοτικό Σχολείο

Σύλληψη Αλλοδαπών Σε Σχέδιο Διακίνησης Ναρκωτικών Χωρίς Εποπτεία Έξω Από Δημοτικό Σχολείο

Στο Σεπόλια, χθες το απόγευμα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 18χρονος από την Αλβανία και ένας 15χρονος από την Πολωνία, για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξω από Δημοτικό σχολείο. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 34χρονος για κατοχή ναρκωτικών και ο 52χρονος πατέρας του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, στο πλαίσιο ερευνών που αφορούσαν τη δράση των δυο νεαρών στον τομέα της διακίνησης ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων. Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους έξω από το σχολείο και διαπίστωσαν την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Ο 34χρονος βρέθηκε να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 15χρονο. Οι αρχές κατασχέσαν συνολικά 106 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 60 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά τηλέφωνα από τους συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: tovima.gr