Τραγικό δυστύχημα με πυροσβεστικό όχημα στον Ασπρόπυργο με θύμα τον οδηγό και δύο τραυματίες πυροσβέστες

Τραγικό δυστύχημα με πυροσβεστικό όχημα στον Ασπρόπυργο με θύμα τον οδηγό και δύο τραυματίες πυροσβέστες

Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό ανατροπής πυροσβεστικού οχήματος στον Ασπρόπυργο, που συνέβη χθες, 11/10, με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού του και τον τραυματισμό δύο άλλων πυροσβεστών.

Το πυροσβεστικό όχημα επέστρεφε στον σταθμό του μετά από κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς και ανατράπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου επί της λεωφόρου Δημοκρατίας. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο απεγκλωβισμός δύο πυροσβεστών με τραυματισμούς, ενώ ο τρίτος, που ήταν ο οδηγός, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλοι οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 45χρονου Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα. Η προανάκριση θα εξετάσει τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσε τον θάνατο ενός πυροσβέστη και τους τραυματισμούς των άλλων δύο.

Συνολικά, το όχημα Π.Σ. 3263 της Π.Υ. Ελευσίνας, που ήταν στελεχωμένο με τρεις πυροσβέστες, ανατράπηκε κατά την επιστροφή του προς τον σταθμό. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξετάζει λεπτομερώς την υπόθεση για να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Πηγή: tovima.gr