Τραγωδία στην Κυψέλη Εξιχνίαση Δολοφονίας Ξαδέλφου Με Σκοπό Εκδίκησης για Κακοποίηση

Τραγωδία στην Κυψέλη Εξιχνίαση Δολοφονίας Ξαδέλφου Με Σκοπό Εκδίκησης για Κακοποίηση

Για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών, κατηγορούνται ότι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Οι δύο νέοι ισχυρίζονται ότι ο 28χρονος τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρότερης ηλικίας. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα, προσπάθησαν να ξεχάσουν τις δοκιμασίες που είχαν υποστεί. Ωστόσο, με την επιστροφή του 28χρονου στην Ελλάδα, ήρθαν ξανά μνήμες του παρελθόντος και αποφάσισαν να δράσουν.

Μετά τη φονική επίθεση, τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησαν την πράξη τους. Ο 17χρονος ομολόγησε ότι του κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω από τον λαιμό. Σύμφωνα με αναφορές, τα δύο αδέλφια κάλεσαν τον ξάδελφό τους με τη δικαιολογία να συναντηθούν και να μιλήσουν για νέα τους. Όταν συναντήθηκαν, τον ρώτησαν γιατί τους είχε κακοποιήσει.

Μάρτυρες περιγράφουν την σκηνή της επίθεσης, λέγοντας ότι ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τα αδέλφια τον ακολούθησαν και του επιτέθηκαν. Η Αστυνομία τον βρήκε αιμόφυρτο στον δρόμο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια, ειδικοί σχολίασαν το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι αποτελεί μια πράξη εκδίκησης. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου αναφέρθηκαν στον αυξημένο αριθμό περιστατικών βίας από ανήλικους, τονίζοντας ότι η κοινωνία έχει εξοικειωθεί με τη βία και ότι τα βιντεοπαιχνίδια συμβάλλουν σε αυτό.

Πηγή: tovima.gr