Τραγωδία στο Πέραμα Κέρκυρας με θύμα σύζυγο και 11χρονη κόρη σε σοκ

Τραγωδία στο Πέραμα Κέρκυρας με θύμα σύζυγο και 11χρονη κόρη σε σοκ

Στο Πέραμα της Κέρκυρας εκτυλίχθηκε μια δυστυχισμένη οικογενειακή τραγωδία, καθώς σημειώθηκε συζυγοκτονία. Η 49χρονη σύζυγος παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 69χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους, όπου παρούσα ήταν και η 11χρονη κόρη τους. Αφού αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό, η ανήλικη, σε κατάσταση σοκ, κάλεσε την αστυνομία για να ενημερώσει σχετικά με το συμβάν.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα στον τόπο του εγκλήματος και ανακάλυψαν το θύμα με σοβαρό τραύμα που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Οι υπεύθυνοι της Ασφάλειας και της Σήμανσης ξεκίνησαν προανάκριση, συλλέγοντας στοιχεία και καταθέσεις από γείτονες για να προσδιορίσουν τα αίτια της τραγωδίας. Η 49χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας, όπου φέρεται να ομολόγησε την πράξη της.

Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, όπως αναφέρει η ΕΡΤ Μαρία Παγκράτη, εντόπισε ότι το θύμα είχε τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή υποκλείδιο χώρα, το οποίο φαίνεται ότι προήλθε από μαχαίρι μήκους 20 εκ., όμοιο με εκείνο που βρέθηκε σε κάδο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν υπάρξει στο παρελθόν καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και από τις δύο πλευρές, με την αστυνομία να έχει παρέμβει σε προηγούμενες συγκρούσεις μεταξύ του ζεύγους. Η 11χρονη βρίσκεται υπό την φροντίδα της αστυνομίας με τη στήριξη ψυχολόγου.

Πηγή: tovima.gr