Βίαιος Θάνατος 84χρονης στα Καμένα Βούρλα προκαλεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία

Βίαιος Θάνατος 84χρονης στα Καμένα Βούρλα προκαλεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία

Το βράδυ του Σαββάτου (12/10) βρέθηκε νεκρή μια 84χρονη γυναίκα στο σπίτι της, στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι συγγενείς της είχαν να την δουν από την Παρασκευή και αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Οι αρχές, όταν έφτασαν στο σπίτι της, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα πεσμένη και χωρίς ζωή, ενώ παρατήρησαν ίχνη αίματος που είχαν πατηθεί από παπούτσια. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια πάλης, ούτε η πόρτα παρουσίαζε ίχνη παραβίασης, παρόλο που βρισκόταν ξεκλείδωτη με το κλειδί ακόμη πάνω της.

Στη σκηνή έφτασαν άμεσα συνεργεία της σήμανσης και Ιατροδικαστής, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το τραύμα προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Ο θάνατός της εκτιμάται ότι έχει επέλθει τουλάχιστον από το προηγούμενο μεσημέρι. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ αναμένεται και η διενέργεια νεκροτομής στη σορό της γυναίκας, προκειμένου να συλλεγούν περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες του βίαιου θανάτου της.

Πηγή: tovima.gr