Τρόμος για την Πόπη Μαλλιωτάκη με stalker να απειλεί τη γνωστή τραγουδίστρια.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο εμμονικός θαυμαστής, εκτός από τα μηνύματα που της στέλνει στα social media, έχει φτάσει στο σημείο να έχει γίνει σκιά της, να γνωρίζει πότε βγαίνει από το σπίτι της και πότε επιστρέφει, πού πηγαίνει, με ποια πρόσωπα συναντιέται, τι συζητά, ακόμη και πότε κλείνει το φως να κοιμηθεί!

H ίδια, μη αντέχοντας αυτόν τον εφιάλτη, κινείται νομικά για να βρεθεί ο ψυχάκιας που έχει κάνει τη ζωή της κόλαση. Η λαϊκή τραγουδίστρια, μάλιστα, αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media:

«Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ στα social media μηνύματα που λαμβάνω, αυτή θα είναι η πρώτη και (ελπίζω) τελευταία φορά που θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι μηνύματα και κλήσεις από άγνωστο άνθρωπο, ο οποίος έχει αρχίσει και παραβιάζει την ιδιωτικότητά μου. Οπως φαίνεται γνωρίζει από άγνωστη πηγή τον αριθμό του κινητού μου, τον τόπο κατοικίας μου, καθώς και όλες τις κινήσεις μου (πού πάω, ποιους συναντώ, πού βρίσκομαι). Εχω αρχίσει να φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, κι έτσι αποφάσισα να προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που ζω τις τελευταίες μέρες» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας Μαρία Χατζόγλου, μιλώντας στην «Espresso», αποκάλυψε πως ο εμμονικός άντρας έφτασε μέχρι και στο σημείο να μπει στην πολυκατοικία όπου μένει η Πόπη Μαλλιωτάκη και να αφήσει στην πόρτα της ιδιόγραφη επιστολή!

Ερωτική παρενόχληση

«Η εντολέας μου το τελευταίο διάστημα παρενοχλείται ερωτικά από ένα εμμονικό άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Το άτομο αυτό εκτός των μηνυμάτων που στέλνει, την παρακολουθεί στενά, γνωρίζει πότε βγαίνει από το σπίτι της και πότε επιστρέφει, πού πηγαίνει, με ποια πρόσωπα συναντιέται, τι συζητά, ακόμη και πότε κλείνει το φως να κοιμηθεί. Εχει γίνει εφιάλτης της, φοβάται να μείνει μόνη της ακόμη και στο ίδιο της το σπίτι. Ο Βασίλης Λαζαρίδης (ο γιος της) προσπαθεί με τη συνεχή παρουσία του να την καθησυχάσει και να της συμπαρασταθεί, όπως έκανε και πριν από έναν χρόνο, όταν έτερος εμμονικός θαυμαστής την είχε κατακλύσει με δεκάδες σεξουαλικά μηνύματα, προτάσεις και “απειλές”, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητά της. Υπάρχει η σκέψη να είναι το ίδιο άτομο, μόνο που αυτή τη φορά ο άγνωστος “ερωτευμένος” κατάφερε να μπει στην πολυκατοικία και να αφήσει στην πόρτα της ιδιόγραφη επιστολή! Χθες επισκέφτηκα τη ΓΑΔΑ (Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) προκειμένου να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά, δίνοντας ό,τι στοιχείο είχα στην κατοχή μου. Συμβουλευτήκαμε αρμόδιους για τέτοια ζητήματα και θα πράξουμε αναλόγως, προκειμένου να προστατευτεί η εντολέας μου και να σταματήσει εναντίον της τις παράνομες και επιλήψιμες πράξεις το εν λόγω πρόσωπο» λέει η Μαρία Χατζόγλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσιοποίησε ορισμένα από τα ανατριχιαστικά μηνύματα του «αρρωστημένου» θαυμαστή της: «Σήμερα σε παρακολουθούσα που βγήκατε με τις φίλες σου και πήγατε σε ένα σπίτι. Ποιος ήταν εκεί; Δεν μου αρέσει να συναντιέσαι με άλλους, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι… Μην με φέρνεις στα όριά μου, πρόσεχε» αναφέρει σε ένα από τα μηνύματά του ο άγνωστος άντρας. «Χτες ήρθα στο σπίτι σου και σε παρακολουθούσα από μακριά, μέχρι να βγεις για να δω πού θα πας», «Κατέβα λίγο στην είσοδο, θέλω να σου δώσω κάτι! Δεν κατέβηκες… Δυστυχώς, με κάλεσαν από τη δουλειά και έπρεπε να φύγω, όμως σου άφησα κάτι στην είσοδο για να το πάρεις, θα έρθω μετά» λέει σε ένα άλλο, δείχνοντας πως έχει γίνει η σκιά της.

Πηγή: espressonews.gr