Στη βάσανο του… εξομολογητηρίου, υπέβαλε ο Θέμης Γεωργαντάς την Κόνι Μεταξά και η κόρη του Λευτέρη Πανταζή απάντησε σε όλα και για όλους!

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως για μία προωθητική ανάρτηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει στο Instagram είναι 1.500 ευρώ.

Είπε πως το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που δεν της αρέσει καθόλου και αυτό γιατί «το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα. Αυτό είναι ψέμα».

Παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές παρεμβάσεις, όπως μπότοξ, υαλουρονικό και πλαστική στήθους.

Όσο για το τι ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν πρωτογνώρισε τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση απάντησε: «Δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός».

Θεωρεί χαζό το role playing στο κρεβάτι επειδή αυτά είναι μόνο για το… καρναβάλι! Και τέλος είπε πως το πιο αμήχανο πράγμα που της συνέβη στις πιο προσωπικές της στιγμές είναι ότι «δεν… δούλευε. Όχι εγώ. Ο άνθρωπος. Όχι ο τωρινός»!

Πηγή: patrastimes.gr