Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τεράστια έλλειψη αυτοεκτίμησης που ένιωθε στις αρχές της καριέρας του.

«Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι» ανέφερε αρχικά ο frontman των θρυλικών One, της πρώτης ελληνικής boyband.

Για την εποχή που οι One μεσουρανούσαν, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τόνισε πως: «Είχα τέτοια έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης που έχριζα ψυχιατρικής παρακολούθησης. Θεωρούσα ότι ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Έβλεπα την φάτσα μου και δεν μου άρεσε – τα λέω τώρα και τρομάζω, αυτό το παιδί είχε σοβαρό πρόβλημα. Ερχόμουν σε εκπομπές και έκλαιγα πριν. Έκλαιγα ρε φίλε. Έλεγα δεν θέλω να πάω αφού δεν είμαι καλός, δεν ξέρω να μιλάω, δε ξέρω αυτό, δεν ξέρω το άλλο. Όλα αυτά είναι κατάλοιπα από την παιδική ηλικία».

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Είναι μεγάλο μαρτύριο να τα κρατάς μέσα σου. Ντρεπόμουνα. Δεν είχα μιλήσει ούτε στους κολλητούς μου. Και μια μέρα -καλή ώρα- κατεβαίνω στην Κύπρο 21 χρονών, μιλάει όλη η Ελλάδα για εμένα γιατί είμαι στους One, πάω μια βόλτα με τους δύο κολλητούς μου και αρχίζω να κλαίω, γοερά επί τρεισήμισι ώρες – δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και τους είπα έχω αυτό και αυτό και αυτό που μου συνέβη και όταν ήμουν εννιά χρονών έγινε αυτό. Και το λέω και τώρα. Μιλήστε. Σε έναν δικό σας άνθρωπο. Σε έναν ειδικό. Μιλήστε».

Με τρυφερά λόγια μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την οικογένειά του. «Την οικογένεια του πατέρα μου την αγαπάω πάρα πολύ. Η αδελφή του πατέρα μου στάθηκε πιο πολύ σαν αδελφή στην μάνα μου παρά στον πατέρα μου. Η γιαγιά μου ακόμα ζει. Δεν θέλω να λέω παραπάνω κουβέντες. Έχω αναφερθεί στη σχέση που είχα με τον πατέρα μου. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν ότι όταν μιλάω πια μιλάω απολύτως συνειδητοποιημένα. Αυτοί στενοχωριούνται και δεν θέλω να τους στενοχωρώ» είπε ο τραγουδιστής.

«Από το 2007 έως το 2014-15 είχα χαθεί. Δεν μετανιώνω γιατί αν δεν το ζούσα μπορεί να μην γινόμουν καλύτερος αλλά είναι αυτό που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν εκείνη η μεταβατική περίοδος που δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο μέσα μου. Και σε όλη αυτή την προσπάθεια, με όλες αυτές τις άμυνες, βγαίνεις και λίγο αντιπαθής και λίγο εριστικός» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την περίοδο που είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: patrastimes.gr