Η Κορίνα Στεργιάδου σε συνέντευξή της μίλησε για τη καριέρα της, τη ζωή της με τον Αντώνη Βλοντάκη και για το GNTM.

«Δε θεωρώ πως έχω να πω κάτι δημόσιο, δε θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο πρόσωπο. Έχω κάτσει στην άκρη, έχω τον σύζυγό μου που είναι δημόσιο πρόσωπο, κάποιος πρέπει να κρατάει τα ηνία πίσω. Θα μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα, αλλά επειδή έκανα μικρή οικογένεια ήθελα να μείνω με τα παιδιά. Είχα ψώνιο από μικρή με το μόντελινγκ, ήθελα να γίνω μοντέλο. Δεν είχα ενδοιασμούς και ταμπού και έτσι πήγα στα Playmate. Οι γονείς μου ήταν με το μέρος μου, δεν είχαν καταλάβει ότι θα κάνω playboy».

Στη συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το «GNTM». «Το GNTM δεν είναι το μόντελινγκ. Αν με κλείσει κάποιος για μια δουλειά, δε θα με βάλει να περπατήσω με σχοινί αν έχω υψοφοβία. Δε θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ποια είμαι εγώ να κρίνω αν κάποια είναι χοντρή;».

Ο σύζυγός της, Αντώνης Βλοντάκης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει» και δήλωσε πως δεν βλέπει τις ερωτικές του σκηνές. «Δεν βλέπω τις ερωτικές σκηνές του Αντώνη. Δεν μπορώ να αποδεχτώ το ποια θα πιάσει ή θα χουφτώσει. Περάσαμε κρίση στον γάμο μας αλλά κάτι δυνατό δε χάνεται εύκολα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr