Μήνυμα Ναΐμ Κάσεμ για τη Συνεχιζόμενη Αντίσταση της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ

Μήνυμα Ναΐμ Κάσεμ για τη Συνεχιζόμενη Αντίσταση της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ

Ο Ναΐμ Κάσεμ, υπαρχηγός της Χεζμπολάχ, πραγματοποίησε την πρώτη του ομιλία μετά τον θάνατο του Χασάν Νασράλα, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς το Ισραήλ για τη συνέχιση της πορείας της οργάνωσης προς τη νίκη. «Ο Αλάχ να αναπαύσει τον γενικό γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ήταν ένας σπουδαίος άνδρας, που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στο πεδίο μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του.

Στη συνέχεια, ο Κάσεμ κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διαπράττει εγκλήματα και σφαγές σε όλη την έκταση του Λιβάνου, τονίζοντας πως «το Ισραήλ επέλεξε συγκεκριμένα σπίτια, χωριά και πόλεις για να επιτεθεί. Δεν διστάζουν να επιτεθούν σε πολίτες, γιατρούς και σε οποιονδήποτε βρίσκεται στους δρόμους».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν εταίρο στον οποίο παρέχεται απεριόριστη στρατιωτική βοήθεια. «Είμαστε προετοιμασμένοι εάν οι Ισραηλινοί επιθυμούν μια χερσαία εισβολή. Οι δυνάμεις της αντίστασης είναι έτοιμες για αυτό», υπογράμμισε.

Ο Κάσεμ επεσήμανε ότι, παρά τις απώλειες, οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, εκφράζοντας ότι είναι «ο λαός της ελπίδας, της εμπιστοσύνης, του τζιχάντ και της υπομονής». Ο ίδιος δήλωσε ότι η Χεζμπολάχ θα διατηρήσει την πορεία του Νασράλα και δεν θα επιτρέψει στον ισραηλινό εχθρό να πετύχει τους στόχους του.

Πηγή: tovima.gr