Ο Όρμπαν αποκαλύπτει την σκληρή στάση της Ουγγαρίας απέναντι στη μετανάστευση στην Ευρώπη

Ο Όρμπαν αποκαλύπτει την σκληρή στάση της Ουγγαρίας απέναντι στη μετανάστευση στην Ευρώπη

Ο Βίκτορ Όρμπαν, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, προχώρησε σε μια οξεία δήλωση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος της Λέγκα στη βόρεια Ιταλία, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ζήτημα. Έκανε λόγο για την προοπτική να επαναφέρει τους μετανάστες στις Βρυξέλλες εάν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, τονίζοντας: «Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες από τη Βουδαπέστη στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα διάφορα γραφεία».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι στην Ουγγαρία ο αριθμός των μεταναστών είναι μηδενικός, υπογραμμίζοντας την επιθυμία της χώρας του να διατηρήσει τα σύνορά της ασφαλή και να μην παραδώσει την εθνική της ταυτότητα σε άλλους. «Όποιος θέλει να μπει στην χώρα μας, πρέπει να περιμένει την σχετική άδεια, έξω από τα σύνορά μας», πρόσθεσε ο Όρμπαν, ενώ τα σχόλιά του έτυχαν θερμής υποδοχής από τους υποστηρικτές της Λέγκα.

Τέλος, ο Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε και στην παραδοσιακή οικογενειακή δομή, λέγοντας ότι στην Ουγγαρία «η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας» και υπογράμμισε ότι αυτή η θεώρηση δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά την αντίθεση που εκφράζει η διεθνής αριστερά.

Πηγή: tovima.gr