Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε φυσικά για το Survivor. Ο ίδιος, εξήγησε τους λόγους που απέφευγε την συνέντευξή μετά την επιστροφή του από το reality επιβίωσης:

anagno 2

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω.

ana kos

Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν  θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr