Ο Κώστας Αποστολάκης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σελίδα που γύρισε στη ζωή του, στη κόρη του και εξομολογήθηκε αν έχει αγαπήσει μέχρι σήμερα.

4871 KOSTAS APOSTOLAKIS 10122019

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερε και κάτι έγινε. Πέρασα και με 10.000 ευρώ το μήνα και με 150 ευρώ το μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Αποστολάκης: «Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα»

6905 KOSTAS APOSTOLAKIS 1722020

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Δε θεωρώ ότι έχω αγαπήσει ποτέ. Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω, και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί, ή αυτοί που κάνουν επειδή θέλουν ένα παιδί, το οποίο είναι εγωιστικό.

5628 SPANTIDAS APOSTOLAKIS 26112018Η κόρη μου έχει μια μαμά, που είναι εξαίρετη μητέρα, μεγαλώνει πολύ σωστά, εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας για πολλά πράγματα που θέλω επιδιόρθωση, πρέπει να πάω στο συνεργείο. Στην κόρη μου λέω μπράβο. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ ευτυχώς, δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω, τόσο λιγότερο μπερδεύομαι. Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr