Ο Γιώργος Κιμούλης κατηγορείται από πολλούς συναδέλφους του για λεκτική ψυχολογική βία. Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα και στη συνέχεια οι συνάδελφοί της έδειξαν τη στήριξή τους αποκαλύπτοντας στη δική της τραυματική εμπειρία που βίωσαν από τον λόγο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tlive αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το συγκεκριμένο ηθοποιό επιβεβαιώνοντας όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

«Είναι πάνω από 30 χρόνια που συνέβη αυτό. Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Γιώργο και τελικά μια παράσταση μαζί που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, το “Ζητείται τενόρος”, εκεί ο Γιώργος άρχισε να αλλάζει πολύ. Με υποβάθμιζε πάρα πολύ, δημιουργούσε στους άλλους ηθοποιούς φοβερά πράγματα. Σιγά σιγά δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα, δεν έκανε τίποτα ποινικά κολάσιμο. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε, επί 30 χρόνια, μιλήσαμε μια φορά πέρυσι», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αυτά τα 30 χρόνια ερχόντουσαν στ’ αυτιά μου χιλιάδες πράγματα για τον Γιώργο. Μου έλεγαν… τώρα θα δουλέψει με τη Ζέτα, κι έλεγα από μέσα μου… ωχ η κοπέλα. Με την Ευδοκία, ωχ! Τι έχει να τραβήξει! Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, είναι ένα θέμα συμπεριφοράς περισσότερο και υποτίμησης του άλλου. Αυτό που συνέβαινε στη δική μου εμπειρία είναι το ότι μια δουλειά πάρα πολύ ωραία και ομαδική, από τη μετάφραση ξεκινώντας της Έλενας, από τη σκηνοθεσία τη δικιά μου κι έπαιζα κιόλας και όλος ο θίασος, ήθελε μια ομαδική επιτυχία να την καρπωθεί ο ίδιος».

Πηγή: espressonews.gr