«Για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα, για άλλα όχι και τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί ανεχόμαστε κάποιες προσωπικότητες που παρεισφρέουν»

Ο Κώστας Κάππας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, για το αν ο ίδιος έχει δεχτεί άσχημη συμπεριφορά αλλά και γιατί δεν μπορεί να βλέπει επαναλήψεις σειρών που έπαιζε.

«Για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα, για άλλα όχι και τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί ανεχόμαστε κάποιες προσωπικότητες που παρεισφρέουν, από την στιγμή που το ίδιο σύστημα να αποβάλει κάτι τέτοιο, κάτι στραβό υπάρχει. Στο εξωτερικό οι παραβατικές συμπεριφορές, αποβάλλονται ή δεν ξαναδουλεύουν. Εδώ το σύστημα τους ανέχεται», είπε αναφερόμενος στις καταγγελίες.image 4

Ενώ δήλωσε πως έχει δεχτεί και εκείνος άσχημες συμπεριφορές. «Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά. Έχουμε δεχτεί πυρά οι ηθοποιοί, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο. Τώρα είμαι 52 δεν έχω πια την ίδια ανοχή».

Όσο για το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί όπως είπε θεωρεί πως σε αυτή τη φάση δεν είναι κάτι που θα ήταν εφικτό να συμβεί.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr