Ο Κώστας Κάππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής [email protected] για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για την «ομοιότητα» του με τον Γιάννη Αϊβάζη.

202011031127170.1222 MARIANA POLIXRONIDI KOSTAS KAPAS 02112020

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «το «Κλείσε τα Μάτια» παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά. Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο, και αυτό όχι όλο, αλλά δεν βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το «Κλείσε τα μάτια». Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό που πήγε στην Αμερική και έφυγε. Είναι μια αξιόλογη δουλειά και όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν για το καλό αποτέλεσμα, με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Με το «Κλείσε τα μάτια» δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δεν λέει κάτι. Εξάλλου δεν είναι και ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα με άλλους ανθρώπους».

IMG 1671

Τέλος, δήλωσε πως: «Έχει τύχει να μου μιλούν για ώρα και να μου λένε «τι καταπληκτικός, τι το ένα και τι το άλλο», «σας βλέπω» νομίζω πως ήμουν στα Κύθηρα και πετάγεται αυτή που μου το έλεγε και λέει «Λίτσα, έλα, είναι ο Αϊβάζης εδώ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr