Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την δική του συμμετοχή  στο Survivor. Ο πολίστας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως ήταν η ζωή στο παιχνίδι επιβίωσης και πόσες δυσκολίες αντιμετώπιζαν. Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το εμβόλιο του κορονοϊού, δήλωσε αντίθετος τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει να το κάνει ούτε το παιδί του.

«Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και μπορεί κάποιος να φύγει μόνος του. Η Μαριπόζα ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα. Οι Διάσημοι μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αγωνιστικά αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Για οικονομικούς λόγους θα πήγαινα στο “All star survivor”. Δεν θα ήμουν στο “πανόραμα” γιατί δεν μπορώ το κουτσομπολιό», δήλωσε ο αθλητής.

Στη συνέχεια για το εμβόλιο του κορονοϊού ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να το κάνω. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια, για την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να την έχω περάσει και να μη το ξέρω. Γιατί να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει».

Πηγή: espressonews.gr