Κοντά στους πληγέντες από τους πρόσφατους σεισμούς στη Θεσσαλία βρέθηκαν ο Κώστας Κρομμύδας και η γυναίκα του Μαρίνα Γιώτη.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας κατάφερε εν μέσω πανδημίας να συγκεντρώσει αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία φορτώθηκαν σε ένα αυτοκίνητο, με τον ίδιο και τη Μαρίνα να ταξιδεύουν οδικώς στα χωριά της Θεσσαλίας προκειμένου να παραδώσουν τη βοήθεια. Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν και χρήματα για τους σεισμοπαθείς, τα οποία ξοδεύτηκαν σε αγορά αγαθών από τις επιχειρήσεις των περιοχών που επλήγησαν, έτσι ώστε να υπάρχει η σχετική στήριξη στους εκεί επαγγελματίες.

Στα social media

Ο Κώστας, ο οποίος μεγάλωσε στα Τρίκαλα, και η Μαρίνα μοιράστηκαν φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι τους στα social media, ευχαριστώντας δημόσια όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

«Σήμερα μοιράσαμε σε χωριά της Θεσσαλίας αγαθά πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς. Με ανάμεικτα συναισθήματα φεύγουμε και ελπίζουμε να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους, διότι τα προβλήματα στην περιοχή είναι μεγάλα και θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές!» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κρομμύδας στην ανάρτησή του.

Πηγή: espressonews.gr