Ο Κώστας Κρομμύδας περιμένοντας τη σύζυγό του έξω από το σούπερ μάρκετ μαζί με το σκυλάκι τους βίωσε ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο τον συγκίνησε.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας φορώντας τα ζεστά του ρούχα λόγω της κακοκαιρίας και τη μάσκα τον οποίο τον προστάτευε από τον κορονοϊό, περίμενε καρτερικά έξω στο χιόνι μέχρι να επιστρέψει η σύζυγος του με τα ψώνια, όταν μία κυρία τον πέρασε για ζητιάνο και του πρόσφερε δύο ευρώ.

Ο Κώστας Κρομμύδας μέσα από στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως ένιωσε το μεγαλείο της ανθρωπιάς με την κίνηση αυτή της γυναίκας που θέλησε να βοηθήσει το συνάνθρωπό της αυτές τις δύσκολες ημέρες.

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορωνοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις»… έγραψε ο Κώστας κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει πώς περίπου ήταν όταν συνέβη το περιστατικό

Πηγή: espressonews.gr