Στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Είπα ωραία και απελευθερωτικά πράγματα, και όχι μονόχνοτα» ανέφερε, εξηγώντας πως πριν από 20 χρόνια δεν θα του ήταν το ίδιο εύκολο να το κάνει, καθώς πιστεύει πάρα πολύ στην ιδιώτευση.

«Στην ηλικία που είμαι 65 που έχω κάψει το καλύβι μου, πάρα πολλές φορές δεν είχα κανένα θέμα να μιλήσω για αυτό. Όταν ένας επώνυμος μιλά ανοιχτά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον έρωτα, αυτό είναι ελευθερία».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη ρήξη της σχέσης του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μετά την εμφάνισή της στο «κάρο του Δήμου Αθηναίων», όπως είπε.
«Δεν μετάνιωσα ποτέ για την αντίδρασή μου, δεν ήταν επίθεση, δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη αλλά, Σάββατο του Θωμά, επάνω στο κάρο του δήμου, η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά στην κυβέρνηση που καθόλου δεν πηγαίνω χωρίς να έχω ερωτηθεί, δεν θα έλεγα “όχι”. Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα “όχι”.
Με πείραξε που το είδα εγώ και όλος ο κόσμος αυτό το τέρας. Ένα τραγούδι που έχει υποστηριχθεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων. Δεν έκανε κανέναν χαρούμενο αυτό και, κυρίως, εμένα που το έχω γράψει. Είναι σοβαρή ρήξη αυτή που έγινε με την Άλκηστη εκείνη την ημέρα. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν της κρατάω καμία κακία. Αυτό που ζητούσα, ήταν να δοθούν επιτέλους τα επιδόματα στους καλλιτέχνες».

Πηγή: patrastimes.gr