Η μετακίνηση με κωδικό 2 της Ελένης Μενεγάκη, ώστε να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, έγινε αφορμή να δεχτεί «βροχή» αρνητικών σχολίων στο Instagram.

Η παρουσιάστρια με τους 1.200.000 followers έφυγε από τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται στο σπίτι της, και βρέθηκε μαζί με τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλο στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας, γεγονός που θορύβησε μεγάλη μερίδα των fans της.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με τα μέτρα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι μετακινήσεις σε καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιούνται μόνο εντός του δήμου διαμονής ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας. Με το που ανέβασε, λοιπόν, η Ελένη στον λογαριασμό της δύο selfies από τη Βαρβάκειο της έκαναν… χοντρό πέσιμο!

«Εχουν τα Μελίσσια κεντρική ψαραγορά ή μήπως τα Μελίσσια είναι στο κέντρο της Αθήνας;» αναρωτήθηκε κάποιος, «Με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά σε άλλον δήμο;» τη ρώτησε ειρωνικά ένας άλλος.

«Σε άλλο δήμο; Ή επειδή είσαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;» σχολίασε στο ίδιο μοτίβο ένας τρίτος. «Καλό θα ήταν τα μέτρα να ισχύουν για όλους» επισημάνθηκε σε ένα ακόμη σχόλιο, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που απευθύνθηκαν με ειρωνεία στην παρουσιάστρια για τη μάσκα που φορούσε ανάποδα.

Βέβαια, ήταν πολλοί κι εκείνοι που υποστήριξαν την «ωραία Ελένη», λέγοντας ότι δεν είναι η μόνη που το κάνει και ότι τ’… ακούει επειδή είναι διάσημη. Μάλιστα, κάποιος σημείωσε κιόλας πως «όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, επιτρέπεται να κινηθείς όπου δηλώσεις».

Το θέμα της μετακίνησης της Μενεγάκη σχολιάστηκε και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ρίχνει το… καρφί του για την οικονομική επιφάνεια της παρουσιάστριας: «Τριακόσια ευρώ που είναι το πρόστιμο, είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε».

Το… αφεντικό

Στο μεταξύ, στο «Ευτυχείτε!» του Open μίλησε ο πρώην παίκτης του «Survivor» Βασίλης Σίμος από τον πάγκο του στη Βαρβάκειo, αποκαλύπτοντας τι ψώνισε η παρουσιάστρια:

«Ερχεται ένας πελάτης – με τις μάσκες δεν καταλαβαίνεις ακριβώς τι γίνεται. Του λέω: “Πάρε χταποδάκι, καλαμαράκι”. Και μου απαντάει: “Δεν αποφασίζω εγώ, το αφεντικό”. Πού να καταλάβω ότι ήταν ο κύριος Παντζόπουλος και γυρνάω και βλέπω την Ελένη. Ελένη, εσύ είσαι το αφεντικό; Πήρε μεγάλες γαρίδες, πήρε από όλα» είπε.

Πηγή: espressonews.gr