Υπό άκρα μυστικότητα, κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς φλας, φημολογείται τις τελευταίες ημέρες στα πηγαδάκια της high society ότι ο εφοπλιστής Κρίτων Λεντούδης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τερέζα Μιχαλοπούλου στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Στη μεγαλοπρεπή αίθουσα, όπου τελούνται οι πολιτικοί γάμοι, οι νιόπαντροι, παρουσία αποκλειστικά των οικογενειών τους, έλαμπαν από ευτυχία.

Στο ίδιο χαρούμενο και συγκινητικό σκηνικό, σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν στους κοσμικούς κύκλους, δόθηκε και το γαμήλιο δείπνο σε ιστορικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος.

O εφοπλιστής Κρίτων Λεντούδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Evalend Shipping, με στόλο από δεξαμενόπλοια, εκτός από τις επιτυχίες του στον χώρο της ναυτιλίας με τη ναυπήγηση ακόμα δύο μεσαίου μεγέθους LPG carriers, είναι γνωστός στη high society για τη μοναδική συλλογή αυτοκινήτων του, που κλέβει την παράσταση στο σπίτι του στη Φιλοθέη – από τις πιο ενδιαφέρουσες σε διεθνές επίπεδο.

Ο 60χρονος εφοπλιστής με look teenager τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε μάτια παρά μόνο για την αγαπημένη του Τερέζα Μιχαλοπούλου. Πρόκειται για την καλλονή κόρη παλαιού και γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο του επίπλου και πρώην σύζυγο γνωστού και ισχυρού επιχειρηματία.

Μακριά από τα φλας

Ο Κρίτων Λεντούδης και η Τερέζα Μιχαλοπούλου στα περισσότερα από δύο χρόνια της σχέσης τους απέχουν από κοσμικότητες και φλας, ενώ με το ίδιο σκεπτικό τέλεσαν και τον γάμο τους, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ δημόσια ούτε έχουν κάνει επίσημες εμφανίσεις. Προτιμούν να δειπνούν οι δυο τους σε γνωστά στέκια του Κολωνακίου, ενώ τα καλοκαίρια εξερευνούν την Ελλάδα με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του εφοπλιστή.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr