Ο Λάμπρος Φισφής μίλησε στη Real life για την σχέση του με την τηλεόραση, για το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός talk show αλλά και για τις παραστάσεις του.

248191955 659622571690792 707409239067621736 n

Η σχέση σας με την τηλεόραση είναι καλή, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις. Είναι εύκολο;

Προσπαθώ να αναλαμβάνω projects που μου αρέσουν και για αυτό μου αρέσει ακόμα αυτός ο χώρος και περνάω καλά. Από την άλλη ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση τα χρόνια της κρίσης, οπότε ότι δουλειά και να έχω κάνει είχε μέσα εκπτώσεις. Πάντα έπρεπε να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους για να κάνουμε κωμωδία με χαμηλό budget.

9598 LAMPROS FISFIS 11102019

Τι θα απαντούσατε σε μια πρόταση για κάτι εντελώς διαφορετικό, πχ. ένα talk show;

Θα απαντούσα σίγουρα «ναι». Όπως «ναι» απάντησα και όταν παρουσίασα πριν από μερικά χρόνια τις «Βραδινές ιστορίες». Λατρεύω τα talk shows, μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες των ανθρώπων και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω ξανά. Αρκεί, βέβαια, να εστιάζει στις αστείες ιστορίες.

LAMPROS FISFIS
4145265

Η τηλεόραση βοηθά με κάποιο τρόπο τις παραστάσεις σας;

Σίγουρα η τηλεόραση είναι ένα μέσο προβολής. Σε βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση και, αν του αρέσεις, μπορεί να επιλέξει να έρθει να σε δει και στο θέατρο. Το θέατρο όμως θέλει και μια συστηματική δουλειά για να κρατήσεις το κοινό σου. Να παραδίδεις πάντα καλές παραστάσεις και να πηγαίνεις κάθε χρόνο πάνω – κάτω την Ελλάδα με περιοδείες, να πηγαίνεις εσύ στον κόσμο και να του δείχνεις τη δουλειά σου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr