Μορφή… επιδημίας έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι απάτες στα social media με τη «μόστρα» λαμπερών προσώπων της εγχώριας showbiz.

Μετά την Άννα Βίσση, την Αγγελική Ηλιάδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, ήρθε η σειρά της Δούκισσας Νομικού να διαπιστώσει την ύπαρξη ψεύτικου προφίλ στο facebook, το οποίο τάζει εξ ονόματός της ευρώ με το… τσουβάλι σε ανυποψίαστους θαυμαστές της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγαπημένη παρουσιάστρια έσπευσε αμέσως να προειδοποιήσει τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της για τον κίνδυνο της απάτης που έστησαν εις βάρος της επιτήδειοι.

«Προσοχή! Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook που και καλά κληρώνω χρηματικά έπαθλα. Είναι απάτη! Δεν είμαι εγώ! Είναι fake! Παρακαλώ κάντε report!» έγραψε η Δούκισσα σε σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα προσωπικά της social media, κοινοποιώντας και φωτογραφίες από τον ψεύτικο λογαριασμό με το όνομά της.

Κλήρωση

Σε αυτές φαίνεται η προτροπή προς κάθε ενδιαφερόμενο να πάρει μέρος σε μια κλήρωση της Δούκισσας, που υποτίθεται ότι θα αποφέρει από 500 ευρώ στους πρώτους 2.000 που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Πρόκειται για αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη της Άννας Βίσση που δημοσιοποιήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Φαίνεται πως εν μέσω πανδημίας οι ηλεκτρονικές απάτες έχουν αρχίσει να… ανθούν περισσότερο από ποτέ, με τους celebrities να μπαίνουν στο στόχαστρο ο ένας μετά τον άλλον.

Πηγή: espressonews.gr