Ο Λευτέρης Πανταζής βγήκε για καφεδάκι με τον κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Ο τραγουδιστής εκτός από πατέρας της είναι καλός φίλος με την κόρη του και βγαίνουν συχνά μαζί. Άλλωστε πατέρας και κόρη μένουν κάτω από την ίδια στέγη και περνούν πολλές ώρες μαζί. Όταν ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο να είναι κόρη ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Άλλα νέα παιδιά που είναι σε αντίστοιχη θέση το βλέπουν σαν ευλογία, κάποια άλλα δυσκολεύονται λόγω των συγκρίσεων που γίνονται με τους διάσημους γονείς τους… Δεν ξέρω πώς είναι να μην είναι οι γονείς σου διάσημοι. Έτσι μεγάλωσα…

Εμένα με έχει δυσκολέψει πολύ. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι: Λένε πως έχεις ανθρώπους από πίσω που σε βοηθούν και σε «σπρώχνουν». Εμένα και οι δύο γονείς από μικρή μου έλεγαν πως εάν δεν είχα ταλέντο σε αυτό που κάνω, δεν θα με άφηναν να κυνηγήσω αυτό το όνειρο. Ποτέ δεν έχω εκμεταλλευτεί το όνομα του πατέρα μου. Πηγαίνω όπως κάθε νέος καλλιτέχνης κανονικά σε οντισιόν. Πρέπει συνέχεια, λοιπόν, να αποδεικνύεις πως είσαι καλός περισσότερο από τους υπόλοιπους».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr