Ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς έχει ολοκληρώσει την ευτυχία του, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες με την σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αυτή τη περίοδο συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο. Ο ίδιος μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα του, με τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως θέτει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος όλων των αθλητών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους.

Γι αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Πηγή: espressonews.gr