Καλεσμένη στην ιντερνετική εκπομπή «The caller» βρέθηκε η Λένα Μαντά και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η συγγραφέας εξέφρασε τα παράπονά της για τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου τους οποίους χαρακτήρισε αχάριστους και τόνισε πως δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για το «Βαλς με 12 θεούς».

«Όταν έμαθα ότι βιβλίο μου πουλάει πάρα πολύ στην Κύπρο, ερωτεύτηκα τους Κύπριους χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Αντρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλη Νικολάου. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το «Βαλς με 12 θεούς» άνοιξαν διάπλατα σε αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1 και δεν μου είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Είναι και οι δύο αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν “ρε Λένα, να είσαι καλά”», είπε η Λένα Μαντά.

Και πρόσθεσε: «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από τη μεταφορά του βιβλίου. Μου είπαν ότι δεν είχαν λεφτά. Όταν αυτό το πράγμα ήρθε στον ΑΝΤ1 και προβλήθηκε για δύο σεζόν και φάγανε ψωμί από αυτή τη δουλειά, μπράβο τους, αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο για να πεις ένα ευχαριστώ»

Πηγή: espressonews.gr