Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» καθώς σε κάθε σειρά που παίζει γίνεται τεράστια επιτυχία.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο», θυμήθηκε τη «Λάμψη» αλλά και τον ήρωα που υποδυόταν στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά».

doykas

Συγκεκριμένα για τον ρόλο του στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε ότι: «Πολύ νωρίς διέγνωσα στον Θέμη κάποια στοιχεία, τα οποία είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον προκειμένου να χτίσω τον ρόλο και την ποιότητά του. Ο Θέμης Καστρινός είναι πολύ διαφορετικός από τον Δούκα Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ένας φαινομενικά ανάλαφρος άνθρωπος, όμως έχει βαρύ και ειδικό βάρος το οποίο δεν το βλέπουμε στην πρώτη εικόνα. Διαβάζοντας τον ρόλο του Θέμη είδα έναν σύνθετο χαρακτήρα που έχει να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Ο Θέμης έχει να διαχειριστεί το γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη σχέση με τον αντίζηλό του, τον Βίκο.

Λεωνίδας Κακούρης

Είναι ήδη πολύ τεταμένη η σχέση του Θέμη και του Βίκου. Κάποτε ήταν κολλητοί φίλοι, σαν αδέλφια, σαν πατέρας και γιος. Κάτι συνέβη και χώρισαν τα τσανάκια τους με απειλές. Θα συμβεί κάτι στον Θέμη και θα αντιδράσει έντονα απέναντι στον Πέτρο. Ο Θέμης κάτι σκέφτεται να κάνει. Είναι αδίστακτος και θέλει και το μυαλό του γιου του να σκέφτεται με τα μάτια του διαβόλου. Είναι συγκλονιστική η στιγμή της συνάντησης του Θέμη με την ηγουμένη Φιλαρέτη. Περίμενα και εγώ πολύ καιρό αυτή τη συνάντηση! Ο Θέμης δεν ξέρει το πρωτόκολλο του μοναστηρίου, είναι απίθανο να μπει μέσα και να την αποκαλέσει γερόντισσα».

Λεωνίδας Κακούρης

Όσον αφορά την Λάμψη δήλωσε τα εξής: «Αυτό που κρατώ από την Λάμψη του Νίκου Φώσκολου είναι η συνεργασία με τόσους αξιόλογους ηθοποιούς. Δεν έφυγα με δυσθυμία, δεν ήταν εύκολο αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο. Όταν ένας ηθοποιός που έχει βασικό ρόλο λέει “θέλω να φύγω, γιατί έχω αφήσει πίσω το θέατρο” με κάποιο τρόπο ίσως και να το πληρώσει. Σ’ αυτή τη ζωή είμαστε οι επιλογές μας».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». «Μέχρι και σήμερα με συνοδεύει αυτός ο ρόλος. Και θέλω να τον ξεχάσω, δεν με ξεχνάει αυτός».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr