Η Λήδα Ματσάγγου είναι πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός και μία πολύ ωραία γυναίκα.

Αυτή την περίοδο τη βλέπετε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι σήμερα σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello εξομολογήθηκε τι σχέση με το χρόνο και εξήγησε το λόγο που δεν λέει την ηλικία της.

Λες την ηλικία σου;
Καθαρά και μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αποφεύγω να το κάνω, γιατί μπαίνει μια ταμπέλα που σε δεσμεύει όσον αφορά το τι θα παίξεις. Δεν θα έπρεπε ένας ηθοποιός να έχει ηλικία, θα έπρεπε να είναι όπως τον βλέπεις κάθε φορά. Για παράδειγμα, αυτή την περίοδο υποδύομαι δύο ηρωίδες σε διαφορετικές ηλικίες. Η Αντιγόνη είναι μεγαλύτερή μου και η Έλενα στο κυπριακό σίριαλ που συμμετέχω μικρότερη. Πιστεύω πως όταν υπάρχει η ταμπέλα της ηλικίας, εύκολα μπορεί κάποιος, ενώ του κάνεις για το ρόλο, να σε απορρίψει αν δεν συμφωνείς απόλυτα ηλικιακά με το χαρακτήρα που καλείσαι να ενσαρκώσεις.

0815 LIDA MATSAGKOY 09122019

Πώς σχολιάζεις τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για γυναίκες ηθοποιούς «πόσο όμορφη είναι στην τάδε ηλικία»;
Γιατί να πουν ότι είναι στην τάδε ηλικία ενώ μπορούν να πουν απλώς πόσο όμορφη είναι;

Ο χρόνος που περνά σε φοβίζει;
Με φοβίζει, αλλά όχι όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Από μικρό παιδί με τρόμαζε η σκέψη του να έρθω αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας, να είμαι ανήμπορη, να μην αυτοεξυπηρετούμαι και να είμαι εξαρτημένη από κάποιον άλλο.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr