Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ  «Τik Talk» και προχώρησε σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολούθησε μέσα από την εκπομπή ένα πολύ όμορφο απόσπασμα για τη ζωή του, μέσα από το οποίο είδε την μητέρα του να μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον. Αναφερόμενος στην οικογένειά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από την συγκίνηση.

«Συγχωρέστε με… Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω… Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό» και πρόσθεσε:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε μια οικογένεια που ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας, σε κανέναν, το γεγονός να είναι εις βάρος των άλλων ή να κάνει κακό ο ένας στον άλλον. Ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Πηγή: espressonews.gr