Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

«Ηταν πάρα πολύ δύσκολο…». Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η Αναστασία Περράκη.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο «Πρωινό» κι όταν, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, πριν από λίγο καιρό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και… λύγισε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Ο τρόπος που έγινε, τολμώ να πω ότι για εκείνον ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι όταν θα φύγουμε όλοι… Εφυγε χορεύοντας. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά…» είπε και κλαίγοντας με λυγμούς σταμάτησε για λίγο τη συνέντευξη, προκειμένου να διαχειριστεί την έντονη συγκίνησή της.

Όταν επανήλθε, πρόσθεσε πως η κόρη της, Έλενα, της έδωσε δύναμη τόσο στην προκειμένη περίπτωση με την απώλεια του μπαμπά της όσο της δίνει και γενικότερα στη ζωή της.

Το διαζύγιο

«Η κόρη μου μου έχει δώσει δύναμη πάρα πολλές φορές. Και στη διάρκεια του διαζυγίου και τώρα με τον μπαμπά μου. Και μόνο που τη βλέπω παίρνω δύναμη. Με στήριξε πάρα πολύ και ο σύντροφός μου. Τα δύσκολα ενώνουν τους ανθρώπους. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια…» εξομολογήθηκε το γοητευτικό μοντέλο και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου.

Η Αναστασία επιπλέον μίλησε για το «GNTM», αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως έκανε συζητήσεις να βρίσκεται στον νέο κύκλο του reality μόδας, οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν.

Πηγή: espressonews.gr