Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε ότι παραμένειο στην ενεργό δράση ως δικηγόρος.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει» ανέφερε και συνέχισε: «Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέλφους. Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη (Λυκουρέζου) ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε».

Αναφερόμενος στην αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, είπε: «Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά και για τον χωρισμό του με τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία διαγωνίζεται στο τηλεοπτικό σόου «Just the 2 of Us».

«Είδα το J2US» εξήγησε «γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια (Μπονάτσου). Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια.

Με τη Νατάσα μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως ή άλλως είχα καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό χρόνο. Αυτό που θα πω είναι ότι οι γυναίκες μας επιλέγουν» κατέληξε.

Πηγή: patrastimes.gr