Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στη Λαμία, από δυο επιτήδειους που την έπεισαν ότι συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την Εφορία και την έπεισαν να τη μεταφέρουν στο σπίτι της με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, δήθεν για να τους δώσει χρήματα για το… παράβολο!

Η 84χρονη γυναίκα δεν το σκέφτηκε πολύ και δέχθηκε στο σπίτι της τους υποτιθέμενους εφοριακούς, στους οποίους έδωσε 1.000 ευρώ. Όμως, όσο ο ένας της έκοβε… απόδειξη, ο άλλος τρύπωνε στο υπνοδωμάτιό της, όπου βρήκε μέσα στη ντουλάπα ένα φάκελο με άλλα 10.000 ευρώ και τα τσέπωσε! Όμως, οι δράστες δεν ικανοποιήθηκαν με τη λεία τους, αλλά έπεισαν την αφελή ηλικιωμένη να τους δώσει ακόμη και τα… κοσμήματά της, δήθεν για να τα… ασφαλίσουν!

Όταν πια έφυγαν οι «μαϊμού» εφοριακοί, αποκαλύφθηκε ότι είχαν ξαφρίσει εντελώς την 84χρονη η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, η γριούλα αναγνώρισε έναν 50χρονο και έναν 28χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν παρά τις επίμονες αναζητήσεις.

Πηγή: patrastimes.gr