Η Μαίρη Μηνά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο της σειράς «Αγγελική».

Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έχει γίνει αγαπημένη ηρωίδα των τηλεθεατών.

«Ο ρόλος της Αγγελικής είναι για μένα ρόλος ζωής. Το σκέφτηκα πολύ πριν δεχθώ τον ρόλο της Αγγελικής. Κάναμε μία συνάντηση με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη,  μιλήσαμε εφ όλης της ύλης, για το ποιος θα είναι ο ρόλος, η ιστορία. Πήρα τον χρόνο  μου πριν απαντήσω, για να το δω εάν μπορώ να το υποστηρίξω, γιατί ήταν για μένα τότε ένα μεγάλο άλμα.  Τελικά πήρα την απόφαση… ομοιοπαθητικά γιατί, εάν μας έμαθε κάτι το 2020 είναι ότι όλα είναι πιθανά, μπες σε αυτό που σε τρομάζει και … Ίδωμεν!

Στην Αγγελική αυτό που εκτιμώ και ζηλεύω είναι το θάρρος της που φτάνει στα όρια του θράσους. Ναι, μεν προκύπτει από ένα βαθύ τραύμα, αλλά  το τραύμα της είναι το καύσιμο. Ο τρόπος που ενεργεί έχει θάρρος και ψυχραιμία, σαν  ένας ψυχρός εκτελεστής. Το θαυμάζω αυτό με την έννοια της πυγμής, της πειθαρχίας και της απόφασης. Βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Μπαίνει σε μια περίπλοκη συνθήκη θεωρώντας ότι θα πετύχει κάτι,  και πέφτει  στην παγίδα που η ίδια φτιάχνει για τους άλλους. Αλλά κι αυτό από το τραύμα της προκύπτει».

Πέρα από την επιτυχία στη δουλειά της είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή. Είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη που φέτος βλέπουμε στη σειρά «Φαμίλια» στον ΑΝΤ1.

«Τη προσέχω τη Μαίρη, τη χαίρομαι και την αγαπάω και την καμαρώνω. Κάπως οι άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη – γιατί είμαι ερωτευμένος με τη Μαίρη πολύ – δεν ξέρεις από πού σου έρχεται το χαστούκι», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr