Η Βέρα Μακρομαρίδου καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στις οντιστιόν, στον «Σασμό» και στο ρατσισμό που υπάρχει στον χώρο.

«Την περίμενα, την απολαμβάνω και νιώθω και πολύ τυχερή. Δεν άργησε η επιτυχία; Θέλω να πω ότι όταν 10 χρόνια δουλεύεις και θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Εγώ πίστευα ότι μία λύση για να κάνω καλύτερο θέατρο ήταν να περάσω από την τηλεόραση για να με μάθει ο κόσμος και να θέλει όντως να έρθει να σε δει. Ήμουν απογοητευμένη σε ό,τι αφορά την τηλεόραση. Στο θέατρο είχα ροή. Υπήρχαν άνθρωποι που με πίστεψαν».

Διαβάστε επίσης: Βέρα Μακρομαρίδου – Βραδινή έξοδος για την «Άσπα» του «Σασμού» με το σύντροφό της

d 1

Και συνέχισε: «Στις οντισιόν για την τηλεόραση ήμουν ανασφαλής γιατί πίστευα ότι κάτι πάντα ζητάνε που δεν έχω. Όπως τραγούδι. Π.χ. στις Άγριες Μέλισσες τραγούδησαν όλοι. Πάντα πίστευα ότι μπορεί να φταίει το ότι δεν είμαι 52 κιλά και η εμφάνισή μου. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό. Έβλεπα ότι μπορεί να θέλουν ένα κορίτσι ψηλό, ξανθό με πράσινα μάτια για να ανοίξει την πόρτα. Στην οντισιόν του “Σασμού” πήγα αλλιώς. Αποδέχτηκα αυτό που είμαι, αυτό μπορώ να κάνω, αυτά είναι τα καλά και τα κακά μου υποκριτικά και εμφανισιακά και άμα θέλετε το παίρνετε όλο το πακετάκι. Πήγα λίγο απενοχοποιημένη. Άκουγα διάφορα αλλά όχι σε μένα. Πίστευα ότι δεν μου τα λένε.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την «Άσπα» του «Σασμού» – Το παθιασμένο φιλί με το σύντροφό της

Ξεκίνησα στην πρώτη καραντίνα τις γυμναστικές μου να χάσω κιλά. Το έκανα και για τη δουλειά μου. Έλεγα “αν είναι αυτό είναι εμπόδιο να το λύσουμε ρε παιδιά”. Ένιωσα ότι είχα παραπάνω κιλά για το σύστημα. Ξέρετε το σύστημα να τα αποδέχεται όλα; Το σύστημα είναι ρατσιστικό ως προς την εικόνα. Δεν ήμουν και πολύ αλλιώς, ρε παιδιά. Είχα 8 κιλά παραπάνω, δεν είχα 22. Το έκανα κι αυτό για να μην είναι εμπόδιο. Και φωνητική έκανα για να μπορώ να πω ένα τραγούδι. Απελευθερώθηκα όταν αποδέχτηκα τον εαυτό μου. Στο θέατρο πάντα ένιωθα στο σπίτι μου. Στην τηλεόραση είναι στη μέση το θέμα της εικόνας».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr