Το μεσημέρι της Τρίτης έλαβε τέλος το πολυσυζητημένο θέμα με το unfollow που ήθελε τον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου να έχουν ψυχραθεί. Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» με άκρως χιουμοριστική διάθεση, λέγοντας στο Νίκο Μουτσινά πως ο σκύλος της, της έκανε παράπονα για την σχέση τους. Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου ζήτησε από τον παρουσιαστή να κάνει την πρώτη κίνηση και να την ακολουθήσει στο Instagram και εκείνη αλλά και την τετράποδη φίλη της.

«Πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ, γιατί έχω κάνει πολλές φορές refresh τον λογαριασμό μου και δεν είδαμε follow. Παρόλα αυτά δεν παρεξηγήσαμε, και δεν είπαμε ποτέ κάτι, είπαν όμως άλλοι. Επειδή λοιπόν δεν θέλω να μπουν άλλοι ανάμεσά μας έχω φέρει και το κινητό μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έριξε το καρφί του, στην παρουσιάστρια του «Πρωινού» Φαίη Σκορδά, καθώς ήταν εκείνη που έβγαλε την είδηση για το unfollow: «Μπαλού όταν πας σπίτι, ξε-ακολούθησέ με για να έχει να παίξει κάτι η Φαίη».

Πηγή: espressonews.gr