Η Μάνια Ντέλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή pastry chef και πρώην μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της, καθώς και για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Στη συνέχεια η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις. 

«Θα κλείσω τα 46, νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από τότε που ήμουν μικρή. Έχω τα παιδιά μου, μεγάλωσαν, είναι ένα βήμα πριν φύγουν και νιώθω ολοκληρωμένη. Ανοίγει η ζωή μου και νιώθω ότι μπορώ να σπουδάσω, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Τώρα για εμένα ξεκινάει μια δεύτερη ζωή. Για να κάνεις καριέρα ως μοντέλο πρέπει να έχεις προσωπικότητα. Μην ξεγελιόμαστε! Όσο ωραίος και να είσαι αν δεν έχεις προσωπικότητα δεν πρόκειται να πας μπροστά με τίποτα. Έβγαλα πολλά λεφτά από το modeling τότε. Όποιος πει ότι δεν έβγαλε λεφτά εκείνη την εποχή, θα τρελαθώ», δήλωσε το πρώην μοντέλο.

Τέλος η Μάνια Ντέλλου μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω αισθητική παρέμβαση. Μου αρέσει να είναι ο άλλος περιποιημένος. Όταν δεν έχω εκπομπή δεν θα το κάνω. Επειδή με κράξανε στην εκπομπή και αναγκάστηκα να κάνω γιατί φαινόταν πάρα πολύ, ειδικά όταν μπει το make up μέσα στις γραμμές φαίνεται πολύ!».

Πηγή: espressonews.gr